bijles

Naast mijn baan als wiskundedocent geef ik bijlessen op alle niveaus aan leerlingen of studenten, voor één keer, voor een korte periode of voor een langere periode. In een prettige, persoonlijke sfeer geef ik korte, heldere uitleg en laat vooral de leerling zelf werken. Leerlingen krijgen weer vertrouwen en gaan vooruit, kunnen vragen stellen of de stof inhalen die ze om de een of andere reden gemist hebben. In het algemeen is bijles een opluchting. Wat in de klas niet lukt, lukt samen wel en blijkt helemaal niet zo moeilijk te zijn. 


Ik help ook leerlingen die (willen) overstappen van wiskunde A naar B of van B naar A. Ook bij de overstap van vmbo naar havo of van havo naar vwo is wiskundebijles vaak een uitkomst. Desgewenst geef ik advies over vervolgstappen, bijvoorbeeld de keuze voor wiskunde A, B of C,  niveau, profiel- of studiekeuze en maken we in overleg een plan en bemiddel ik met school.

bijles wiskunde Zeist Odijk

NB: Omdat ik het op het moment erg druk heb op mijn eigen school, geef ik dit schooljaar geen bijlessen. Ik kan wel een collega aanbevelen. 


bijles wiskunde Driebergen Bilthoven Hilversum

Bijlessen kosten 40 euro per uur.

Afzeggen kan altijd.

Je betaalt alleen bijlessen die doorgaan.

Interesse? Neem contact op.

Andrea Lubberdink

email: andrea@lublub.nl

tel: 06 28322166

Professionele bijles wiskunde

in Driebergen